Gå till innehåll

Om oss

Leg. Kiropraktor Kjell Hellström har varit verksam sedan -89 och har en gedigen kunskap och klinisk erfarenhet av behandlingar för patienter med olika åkommor, yrken, åldrar, kön, idrottsliga och fritidsmässiga sysselsättningar.

Yngsta, resp äldsta patienten på kliniken har en spännvidd på 94 år! Det är viktigt att anpassa behandlingarna för varje patients behov och åkomma. Små barn kan också komma ifråga för kiropraktisk behandling om man uppvisar obalanser i tidig ålder. Kompletterande utbildning inom barnkiropraktik har genomförts på Kiropraktorhögskolan. Kliniken har under årens lopp byggts upp med framför allt privatpatienter, men också av företagsanställda inom Skanska, Posten, Kapp Ahl, Volvo IT etc. Många idrottsföreningar inom t ex bordtennis (även på landslagsnivå), handboll, ishockey och fotboll mm har besökt mottagningen.

Kjell är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och har sedan dess fortbildat sig 2 gånger årligen. Han har under åren mött och utbildats av ett flertal av världens främsta och ledande kiropraktorer.

Kjell har tidigare personliga erfarenheter inom landslagspingis i Sverige och Tyskland som spelare och tränare. Är utbildad idrottslärare, har universitetsutbildning i psykologi, stresshantering, mental träning, ergonomi och näringslära. Han har på konsultbasis hjälpt till med probleminventering inom olika företag och bidragit till att skapa positiva förändringar och förbättringar i arbetsmiljön. Och har genom dessa erfarenheter stor kunskap om faktorer som bidrar till olika arbetsrelaterade smärttillstånd.

Kjell är medlem sen -89 i Kiropraktiska Föreningen i Sverige (KFS).

För mer info om ZONAGE- Eva Svensson, gå in högst upp till höger på sidan!